RECENZIA: Ďakujme za každý nový pivovar, ktorý nevarí unifikované pivo. Ďakujme za pivovar, ktorý pivo čapuje s bohatou penou do krásneho skla. Ďakujme za každý pivovar v, ktorom môžeme piť pivo osobitej chuti priamo z kade bez CO2. Jeden taký otvorili v Banskej Štiavnici a je výborný. Však ho vlastní Eduard Rada, bývalý majiteľ Vyhnianskeho pivovaru Steiger. |
Posledná úprava Utorok, 07 September 2010 16:03 |
Čítať celý článok...
|
RECENZIA: Z pomedzi prevádzkovateľov reštaurácii sa nájde jeden, ktorý má vkus, robí svoj biznis poctivo, k zákazníkom sa správa s úctou a predovšetkým varí chutne a za príjemné ceny. Tak sa stane, že vkusnú reštauráciu s dobrým jedlom a obsluhou začne navštevovať čoraz viac ľudí, až narazia na jej kapacitné možnosti. |
Posledná úprava Utorok, 06 Júl 2010 13:48 |
Čítať celý článok...
|
Najviac ľudí s vínovým pohárikom v ruke na kilometer štvorcový bolo dnes určite možné zažiť v centre Nitry, kde sa druhý rok slávil patrón vinohradníkov Sv. Urban.
|
Posledná úprava Pondelok, 07 Jún 2010 09:12 |
Čítať celý článok...
|
Farma vzdialená pol hodinky autom od Bratislavy? Čerstvé bio výrobky z mlieka a k tomu pobyt v prírode? Neodolali sme a navštívili Biofarmu pri Stupave. |
Posledná úprava Streda, 19 Máj 2010 17:56 |
Čítať celý článok...
|
RECENZIA: Národná hrdosť bokom, pivo vieme variť horšie ako Česi. Nemôžeme im konkurovať tradíciou, chuťou ani počtom pivovarov na meter štvorcový. Čechom by sme vedeli ukázať, ako z piatich pivovarov spraviť jeden, ktorý bude variť rovnaké pivá s rôznymi etiketami, ale to nie je na chválenie. |
Posledná úprava Štvrtok, 06 Máj 2010 09:10 |
Čítať celý článok...
|
RECENZIA: Serpentínami sa vyhrabete do výšky 700 metrov nad hladinu mora a navštívite banícku obec Špania Dolina. Opomeniem možnosť kolektívnej samovraždy a konštatujem, že najhoršie čo môžete spraviť, je dotrepať sa sem autom a odísť v rovnaký deň. |
Posledná úprava Utorok, 06 Apríl 2010 18:43 |
Čítať celý článok...
|
RECENZIA: Skoro vždy, keď opustím Bratislavu a navštívim slovenské hory, mením aj stravovacie návyky. Podiel jedál obsahujúcich múku so zemiakmi, bryndzu, slaninu, klobásu či kyslú kapustu stúpa k hranici 100%. |
Posledná úprava Streda, 31 Marec 2010 11:04 |
Čítať celý článok...
|
RECENZIA: V nedeľu ráno počúvame dopravný servis. Okrem merania rýchlosti kdesi na východe, hlásia neprejazdnú cestu medzi Fačkovom a Čičmanmi. Informácia nepodstatná pre 99% obyvateľov Slovenska s výnimkou nás a desiatky lyžiarov smerujúcich do lyžiarskeho strediska Javorinka. |
Posledná úprava Utorok, 23 Marec 2010 20:07 |
Čítať celý článok...
|
RECENZIA: Na sklonku lyžiarskej sezóny sedíte v reštaurácii prázdneho penziónu a bojíte sa objednať. Tušíte, že suroviny budú asi tak čerstvé, ako odtlačok zadku posledného hosťa z minulého týždňa. Nezmyselne zariskujete a objednáte si steaky. O 15 minút vám na stôl pristane šťavnatý losos a kus bravčovej panenky. Sú príliš chutné, aby to bola náhoda.
|
Posledná úprava Utorok, 16 Marec 2010 21:09 |
Čítať celý článok...
|
RECENZIA: Možnosti ubytovania v Terchovej rozšíril začiatkom roka nový rezort s názvom Drevenice Terchová. Ponúka ubytovanie v 28 samostatných dreveniciach, ku ktorým patrí aj Penzión Vŕšky. Rezort zaujme tradičnou architektúrou, moderným interiérom dreveníc a ešte modernejšou high-tech technológiou. |
Posledná úprava Nedeľa, 28 Marec 2010 21:26 |
Čítať celý článok...
|
RECENZIA: Pred pár dňami sme strávili veľmi príjemný relaxačný pobyt v Hoteli Therma**** v Dunajskej Strede. Už predtým sme počuli chvály na toto zariadenie, no boli sme veľmi zvedaví, či je to naozaj pravda. |
Posledná úprava Utorok, 16 Február 2010 21:32 |
Čítať celý článok...
|
RECENZIA: Je pondelňajšie poludnie a namiesto polhodinovej konzumácie obedového menu som sa vydal na plavbu stredovekou loďou. Nie, nemal som tvrdší povíkendový dojazd ani som z kraja týždňa nepojedol lysohlávky. Akurát som namiesto Pulitzera zablúdil do novootvorenej Bratislavskej Reštaurácie na námestí SNP.
|
Posledná úprava Nedeľa, 07 Február 2010 19:23 |
Čítať celý článok...
|
RECENZIA: Keď vás interiér pohladí, dýchne na vás závan ozajstnej atmosféry a načapujú vám to najlepšie rezané pivo, aké ste kedy pili, musíte začať písať a oznámiť túto správu svetu.
|
Posledná úprava Pondelok, 18 Január 2010 13:43 |
Čítať celý článok...
|
RECENZIA: Nestáva sa mi často, aby som sa „zamiloval“ na prvý pohľad. A žiaľ, už vôbec nie na Slovensku – do akéhokoľvek zariadenia cestovného ruchu. Našťastie, ako som sa presvedčil na vlastnej koži, existujú výnimky. A to ešte aké!
|
Posledná úprava Štvrtok, 07 Január 2010 13:51 |
Čítať celý článok...
|
RECENZIA: Nie je to tak dávno, čo držiteľ Michelinovej hviezdy Pavel Pospíšil zvozil slovenskú gastronómiu pod čiernu zem v rozhovore pre sme.sk. Slovenským reštauráciám naložil, čo sa do nich zmestilo a tak sme boli viac ako zvedaví, ako vyzerá menu v bratislavskom Liviane, v ktorom pod dohľadom majstra Pospíšila varí jeho najlepší žiak, šéfkuchár Michal Šebela.
|
Posledná úprava Pondelok, 04 Január 2010 14:12 |
Čítať celý článok...
|
RECENZIA: Na návštevu nitrianskeho vianočného trhu som sa dostal až poslednú sobotu i keď Nitra
ožila vianočnými tradíciami už 6.decembra. Vianočné mestečko na Svätoplukovom námestí
(pri Divadle Andreja Bagara) vtedy otvoril mikulášsky program s 15 minútovým
ohňostrojom. |
Posledná úprava Pondelok, 21 December 2009 18:57 |
Čítať celý článok...
|
RECENZIA: Mám pocit, že s konceptami tradičných slovenských reštaurácií sa roztrhlo vrece. Na portáli TojeSlovensko sme už priniesli recenzie dvoch podobných zariadení. Najprv to bola Strachanovka v Liptovskom Jáne a potom Koliba Josu v neďalekom Zuberci. Nehovoriac o množstve podobných zariadení v Terchovej, Liptove, či Horehroní. Ale poďme poporiadku, témou dňa je Penzión Šindlovec a jeho reštaurácia. |
Posledná úprava Nedeľa, 13 December 2009 19:51 |
Čítať celý článok...
|
RECENZIA: Vianočné trhy v Bratislave sú spoločenská udalosť. Každý rok sa na Hlavnom, Františkánskom a Hviezdoslavovom námestí stretáva bratislavské panoptikum všetkých ročníkov a sociálnych skupín. |
Posledná úprava Pondelok, 21 December 2009 18:55 |
Čítať celý článok...
|
RECENZIA: Upozorňujem, že túto reštauráciu budem chváliť od začiatku do konca, napriek tomu, že nie som jej majiteľom a nedostal som ani zadarmo najesť. Kto by čakal kydanie hnoja, tak dovi...
|
Posledná úprava Streda, 18 November 2009 19:05 |
Čítať celý článok...
|
NÁZOR ČITATEĽA: Rada by som sa podelila s ľuďmi o môj zážitok z dovolenky. Rozhodla som sa s priateľmi stráviť letnú dovolenku v preferovanom regióne na Liptove. Po mediálnej reklame na Thermal park v Bešeňovej sme sa rozhodli spojiť príjemné s užitočným. |
Posledná úprava Sobota, 14 November 2009 17:34 |
Čítať celý článok...
|
|
|